favorite Familiebedrijf
local_shipping Thuislevering mogelijk
groups Deskundige medewerkers
accessible Rolstoeltoegankelijk

016 60 40 52

Over ons

Familiebedrijf
Thuislevering mogelijk
Deskundige medewerkers
Rolstoeltoegankelijk

Geschiedenis

Het bedrijf Winnepenninckx vindt zijn oorsprong in 1943, toen Jules Winnepenninckx begon met de verkoop van steenkool en veevoeders in hartje Wakkerzeel, Haacht.

Van hieruit werden de naburige gemeentes Wijgmaal, Wilsele, Herent, Veltem, Buken, Kampenhout, Boortmeerbeek en Werchter bedeeld van kolen en dierenvoeders.

De liefde voor het vak werd van vader op zoon overgedragen en, op de nieuwe locatie, succesvol geleid door Henri Winnepenninckx en zijn vrouw Christiane Gullentops.

De verdeling van kolen en diervoeders is later uitgebreid tot heel Vlaams-Brabant, alsook een verdere ondersteuning naar de Agro-sector met landbouwbenodigdheden zoals meststoffen, fyto-producten, plastiek, stalstrooisels en toebehoren voor professionele tuinaanleg zoals boomschors en graszoden.

75 Jaar na de opstart, gaat de traditie verder van vader op dochter en zet Sofie Winnepenninckx het bedrijf samen met haar man Bram Feytens verder.

Het gamma is weerom gegroeid, met name een grote verscheidenheid aan producten voor uw huisdieren en neerhofdieren, bakbloem, poetsproducten, bloemen, planten en plantgoed.

Het bedrijf is jaar na jaar gegroeid tot wat het nu is, een Agrarisch Tuincentrum met verschillende bedrijfstakken, waar zowel de particulier als de professioneel terecht kan.

Sfeerbeelden

Gamma

In ons gamma vindt u alles voor land- en vee-houder, gaande van voeders en meststoffen tot stalbenodigdheden.

Specifieke producten voor de tuinman of vrouw, gaande van boomshors, compost tot nieuwe plantjes, tuinzaden en de nodige sproeistoffen voor het onderhoud.

Levering van Boomschors doen we in alle naburige gemeenten, Wijgmaal, Herent, Wilsele, Buken, Veltem, Haacht, Keerbergen, Boortmeerbeek, Kampenhout, Tremelo, Baal en ook veel verder.

Maar zeker ook de hobby bakker kan bij ons terecht. Wij zijn trots u een uitgebreid assortiment aan bakbloem en bakbenodigdheden aan te bieden, voor zowel brood als patisserie. De bloem is afkomstig van verschillende Vlaamse bloemmolens en maalderijen.

De fervente visser of duivenmelker stellen we ook niet teleur. Kom zeker een kijkje nemen.

Trots zijn we ook op ons zeer uitgebreid gamma voor de paardenliefhebber. Zelf hebben we meer dan 20 jaar ervaring in de paardensport en zullen u graag bijstaan met advies naar voeding en verzorging.

Klantvriendelijk

We zijn trots op de kwaliteit van onze producten en zullen steeds verder streven naar een kwalitatief en betaalbaar aanbod. Een klantvriendelijke aanpak staat vooraan, we zullen steeds naar uw vraag luisteren en een gepaste oplossing vinden.

Tot ons cliënteel behoort zowel de particulier en professioneel. Dit als landbouwer, veehouder, tuinman, imker, bakker, dierenvriend, duivenmelker, fervent visser,… .

U kan bij ons terecht voor allerhande producten, voornamelijk van Belgische leveranciers. Uiteraard is gespecialiseerd advies er gratis bij.

Geraakt u niet in de winkel, dan is er de optie voor thuislevering.