Maak een heerlijke flantaart met onze mix voor flan en mix voor zanddeeg (voor de bodem).
Koop hier jouw ingrediënten en ga zelf aan de slag!
Opgelet: Flan is een vulling. Voor een volwaardige taart heb je alsnog een taartkorst nodig. Dit in zanddeeg of gistdeeg.
RECEPT (1 flan - 24cm)
-
130g mix voor flan
-
290ml melk
-
1 ei
-
1 eigeel
-
1 opgeklopt eiwit
Bereidingswijze:
-
De melk, het ei en het eigeel mengen.
-
Dan het flanpoeder toevoegen en goed mengen, meng vervolgens het licht opgeklopt eiwit voorzichtig onder het mengsel.
-
Giet de flanbereiding op de taartkorst en bak gedurende 45 minuten op 180°C in een voorverwarmde oven.
-
Draai na het bakken de taart om op een rooster.
Ingrediënten
Suiker, vol melkpoeder, tarwebloem, mager melkpoeder, gemodificeerd maïszetmeel, verdikkingsmiddel: E460, aroma, kleurstof: E160(a). Kan sporen van ei en noten bevatten.
Bewaring
Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.
Extra informatie
Online bestelbaar | Nee |
---|---|
Promotie | 0 |