Zusto suikervervanger
17369
post-template-default,single,single-post,postid-17369,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-quick-links-1.0,et_bloom,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17279

Zusto suikervervanger

Zusto suikervervanger

1 kg:  9.85 €

Zusto is een suikervervanger met 75% minder calorieën dan suiker. Het heeft echter wel dezelfde smaak, waardoor de kwaliteit behouden blijft. Een enorm groot verschil voor jouw gezondheid! Zusto is samengesteld uit plantaardige vezels van maïs en oplosbare cichoreivezels. Verder wordt er ook nog de zoetstof sucralose toegevoegd, een stof die in alle toepassingen is toegestaan (in tegenstelling tot andere smaakvervangers).

WAT IS HET VERSCHIL MET ANDERE SUIKERVERVANGERS?

Zusto behoudt de smaak als structuur van het bereide product in tegenstelling tot vele andere suikervervangers. Je merkt dus geen verschil tegenover producten met suiker. Bij andere suikervervangers is er wel een effect merkbaar op de smaak en de structuur van het gerecht.