Laden…

Je gazon sterk de winter in, met najaarsgazonvoeding

Bij aankoop van 20 kg najaarsvoeding = 1 GRATIS TUINZAK

bij aankoop van 10 kg najaarsvoeding = 1 gratis zakje krokus bloembollen

zolang de voorraad strekt

DCM Gazonmeststof NajaarGazonmeststof voor het najaar stuurt je gazon sterk de winter in

In de zomer heeft je gazon geleefd. Na een intens seizoen van maaibeurten, trappende voeten en hete zonnestralen, kijkt je grasmat uit naar een tijd van verdiende rust en herstel. Help je gazon aan te sterken met de essentiële najaarsbemesting, en word na de winter verwelkomd door een diepgroene, dichte grasmat. Helemaal mos- en onkruidvrij!

Sterk gazon duwt mos en onkruid uit de weg

In de wintermaanden grijpen mos en onkruid hun kans om de plaats in te nemen van verzwakt gras. Tenzij een onverwoestbaar gazon de krachtmeting wint! Zorg er dus voor dat je gras genoeg pit heeft om zijn plaats op te eisen, zodat mos en onkruid geen zwakke plekken vinden om doorheen te breken.

DCM Gazonmeststof Najaar houdt je gazon groen en sterk, zodat het gewapend is tegen de winterse weersomstandigheden. Het bevat veel kalium (of potas) dat het gras sterker maakt en zorgt voor een goede afharding tegen de winterkou. Ijzer en magnesium zorgen voor een intense groenkleuring. Bovendien is de meststof erg gebruiksvriendelijk, dankzij de MINIGRAN®-technologie waarmee je de korrels stofvrij en egaal verdeelt.

Wanneer doe je de najaarsbemesting?

Bemest je gazon dus tussen augustus en oktober met de aangepaste najaarsmeststof en behandel eventueel ook met een kalkbeurt. Zo krijg je niet alleen een mooi uitzicht op je wintertuin, maar start je ook met voorsprong voor een stralend gazon in het voorjaar.