Voor de thuisbakker hebben we een ruim assortiment bloem- en meelsoorten van Belgische maalderijen/bloemmolens.
Voor u verpakt in 2.5kg, 5kg, 10kg, 25kg.
Bloem- en meelsoorten:
Bloem extra (12/560): wit brood, patisserie en klein gebak. Tarwebloem.
Tarwemeel: bruin brood met lichte kruimstructuur. Tarwemeel, tarwezemelen, tarwegries, gerstemout.
Suppercroustillant: Bloem voor het maken van pistolets.
Abdijbrood: licht bruin brood met grof gemalen tarwe. Tarwemeel, tarwebloem.
Kempisch bruin: donker brood met specifieke smaak van getoaste granen en mout. Tarwebloem, zonnebloempitten, gierst, lijnzaad, havervlokken, tarwevlokken, gerstemout, tarwezemelen, tarwegluten.
Begijntje blond: zeer luchtig, donkerder brood met getoaste en geroosterde granen en mout. Tarwebloem, zonnebloempitten, lijnzaad, tarwegluten, roggemeel, geplette tarwe, gerstemeel, havervlokken, tarwevlokken, sojagrit, maïsvlokken, boekweitgrutten, gerstemout.
Begijntje bruin: zeer luchtig, donker brood met gemoute granen/zaden. Tarwebloem, zonnebloempitten, lijnzaad, gierst, tarwezemelen, tarwegluten, roggemeel, geplette tarwe, gerstemeel, maïsvlokken, havervlokken, tarwevlokken, sojagrits, boekweitgrutten, gerstemout.
Houthakkersbrood: zeer luchtig donkerder brood met gebroken/geplette granen en zaden. Tarwebloem, zonnebloempitten, lijnzaad, tarwegluten, roggemeel, geplette tarwe, gerstemeel, havervlokken, tarwevlokken, sojagrits, maïsvlokken, boekweitgrutten, gerstemout.
Boswachtersbrood: Zeer luchtig, donker brood met gevlokte en gekneusde granen. Tarwebloem, zonnebloempitten, lijnzaad, gierst, tarwezemelen, roggemeel, geplette tarwe, gerstemeel, maïsvlokken, havervlokken, tarwevlokken, sojagrits, boekweitgrutten, gerstemout.
Molenaarspittenbrood: Luchtig en lichter brood met gevlokte en gekneusde granen. Tarwebloem, geplette tarwe, tarwegries, tarwegluten, roggemeel, gerstemeel, pompoenpitten, maïsvlokken, havervlokken, tarwevlokken, gierst, lijnzaad, zonnebloempitten, boekweitgrutten.
Roggemeel: 100 % gemalen rogge.
Spelt volkoren: 100% integraal gemalen spelt.
Spelt wit: Bloem van 100% spelt, voor een natuurlijk speltbrood.
Solestarbrood: Heerlijk voor brood, pistolets en stokbrood, met veel zaden en pitten. Tarwebloem, zonnebloempitten, bruin lijnzaad, ongepeld sesamzaad, maanzaad, chiazaad, sojagrits, gluten, moutbloem.
7 granenbrood: Licht meergranenbrood met fijne structuur. Tarwebloem, roggebloem, boekweitbloem, gerstbloem, haverbloem, rijstmeel, tarwegluten, speltbloem, geroosterde mout.
Cereformbrood: donkerder brood met gepofte maïsbolletjes. Tarwebloem, tarwemeel, gemoute tarwevlokken, sojavlokken, tarwegluten, bruin lijnzaad, zonnebloempitten, maïsbolletjes, gemoute roggevlokken, geroosterde mout.
Vesuvebrood: Donkerder en stevig brood met pitten en zaden. Tarwebloem, roggebloem, tarwezemelen, havervlokken, sojagrits, millet, zonnebloempitten, tarwegluten, boekweitbloem, sesamzaad, gemoute roggevlokken, gerstbloem, havermeel, geroosterde mout, bruin lijnzaad, rijstbloem, speltbloem.
Multiplusbrood, 13 granen: Tarwebloem, roggebloem, broyage, bruin lijnzaad, sojagrits, boekweitbloem, zonnebloempitten, sesamzaad, gerstbloem, haverbloem, rijstmeel.
Formavitbrood: Minder koolhydraten, veel vezels. Fijn tarwemeel, tarwegluten, bruin lijnzaad, zonnebloempitten, soyabloem, soyavezels, soyagrits, sesamzaad, mini havervlokken, gemoute tarwevlokken, desempoeder.
BIO granen en zaden: Zonder additieven, van biologische tarwe.
BIO wit: Zonder additieven, van biologische tarwe.
BIO volkoren: Zonder additieven, van biologische tarwe.
Brabants broodje: NIEUW tarwebloem, geplette tarwe, maïsgries, tarwegluten, roggemeel, gerstemeel, tarwegries, havervlokken.
Haverbroodje: NIEUW Tarwebloem, havervlokken, haverbloem, tarwegluten, tarwezemelen, tarwekiemen, tarwezuurdesem. Gemaakt van Belgische granen.
Pittenbroodje: NIEUW Tarwebloem, pompoenpitten, bruin lijnzaad, gele gierst, zonnebloempitten, gemoute roggevlokken, geëxtrudeerde maïs, rode gierst, tarwegluten, roggezuurdesem, moutbloem.
Droge gist, broodverbeteraar, bloemversterker, rozijnen, chocolade, taartversiering, all-in broodmixen, banket- en dessertmixen, bakvormen, … .